Gezondheid Hailey.

Heupdyplasie: moet nog plaats vinden
Klinisch oogonderzoek: moet nog plaats vinden
DNA onderzoek collie eye anomalie (CEA) N/CEA
DNA onderzoek degeneratieve myelopathie (DM) N/N
DNA Inflammatory pulmonary disease (IPD) N/N
DNA onderzoek multidrug resistance (MDR1) N/N
DNA onderzoek dermatomyositis (DMS) Low Risk
DNA onderzoek rcd2-PRA N/N
Hiernaast op de foto zie je mijn stamboom.
 

Hailey.

Hallo,
Leuk je te ontmoeten! Mijn naam is Sparkling Jewell's Simply The Best, maar iedereen noemt me Hailey. Ik ben het half zusje van Layka en we delen dezelfde mama.
Sommige karaktereigenschappen zijn vergelijkbaar met die van mijn zus Layka, zoals lief en aanhankelijk, maar ik ben wel een beetje drukker. Dat heb ik te hebben geërfd van mijn papa.
Ik ben een grote knuffelbeer en een allemansvriendinnetje. Mensen en dieren vind ik allemaal leuk voor speelplezier. Tijdens wandelingen vind ik alles wat ik zie interessant, en takjes wil ik maar al te graag klein maken. In de auto zing ik altijd mee met de radio, ook al vinden mijn vrouwtje en baasje dat niet altijd even leuk. Als de stofzuiger aan gaat, vertel ik wel waar hij heen moet. Me mooi maken kan ik heel erg van genieten, en spelen met mijn "grote zus" maakt me ook heel blij. Zwemmen heb ik een hekel aan, maar regen en sneeuw dat doet me niets. daar draai ik mijn pootje niet voor om.
Hoewel ik nog te jong ben voor puppy's, kijk ik uit naar de toekomst en hoop ik dat ik ook moeder mag worden. Daarom is mijn gezondheidscheck nog niet compleet.