Mogen wij ons even voorstelen?

 
 
 
Mijn naam is Carlo Verberne, en samen met mijn vrouw en dochter woon ik in het hart van Helmond. Mijn liefde voor deze stad zit diep geworteld, en in mijn vrije tijd verzamel ik schaalmodellen van auto's uit de jaren '60. Wanneer het aankomt op Rock and Roll muziek, gaat de radio bij mij graag een tandje harder.
Wat mijn beroep betreft, ben ik rijinstructeur. Daarnaast ben ik een dierenliefhebber, met een speciale voorkeur voor honden. Zoals je op de homepagina kunt lezen, was onze eerste hond een Schotse Collie. Na een periode met een Beagle wilden we weer terug naar een Schotse Collie, en nu kunnen we ons geen ander ras meer voorstellen. Hun karakter is simpelweg fantastisch.
Ik ben Yvonne Verberne Alberts, getrouwd en samen hebben wij een dochter. Hoewel mijn wieg in Venlo stond, ben ik in 1991 naar Helmond vertrokken voor de liefde.
Mijn hobby's zijn divers en omvatten onder andere graag wandelen met Timo, Layka en Hailey. Timo kan niet meer zo ver vanwege zijn hoge leeftijd. Daarnaast ben ik creatief bezig en geniet ik van fotografie, puzzelen, lezen en het bakken van taarten en koekjes.
Sinds 2008 ben ik eigenaar van een beauty salon, waar ik werk als schoonheidsspecialiste, pedicure en masseur.
Mijn grootste liefde, naast mijn gezin, zijn toch wel onze honden. Het motto "Eens een collie, altijd een collie" onderschrijf ik volledig. Als je er een hebt gehad, wil je nooit meer een ander ras, althans, dat is mijn overtuiging.