Layka en Hailey

 

Hoe werken wij?

Wij hanteren een zorgvuldige werkwijze om ervoor te zorgen dat onze pups goed terechtkomen in passende gezinnen. Hier is een overzicht van hoe wij te werk gaan:
Interesse tonen: Als je interesse hebt in een pup, laat het ons dan weten via e-mail of het contactformulier op onze website.
Contact en vragen: Na ontvangst van je bericht nemen wij contact met je op. We stellen een aantal vragen om te beoordelen of het ras bij je past en of een pup goed zou passen in jouw gezin.
Geboorte van de pups: Zodra de pups geboren zijn, houden we je op de hoogte via Whatsapp en plannen we een afspraak voor een huisbezoek.
Huisbezoek: Tijdens het huisbezoek bespreken we verdere details en beantwoorden we eventuele vragen. We willen ervoor zorgen dat zowel het gezin als de pup een goede match vormen.
Geen strikte volgorde van aanmelding: Wij werken niet strikt op basis van aanmelding. Samen met jou beoordelen we of een pup past bij jouw levensstijl.
Toewijzing op basis van karakter: Pas na het huisbezoek wijzen we een pup toe die qua karakter goed aansluit bij jou of jullie levenssituatie.
Continue communicatie: We blijven in contact en houden je op de hoogte van de ontwikkelingen. Bij vragen staan we altijd klaar om te helpen.
Ons doel is om ervoor te zorgen dat zowel de pup als de nieuwe eigenaar een gelukkige en harmonieuze relatie opbouwen.